Header Ads

Cumpănașu, acțiune disperată: ”Știu că tulbur o nouă MAFIE, dar a venit momentul!”

Alexandru Cumpănașu avertizează că va ”tulbura” o altă grupare ocultă, pe care o numește ”o nouă mafie” . Alexandru Cumpanașu a fost cel mai afectat de anunțul INML de refacere a analizelor ADN. Este și firesc, 


pentru că el a dus greul acestei bătălii cu atitudinea inexplicabilă a instituțiilor statului, dar și cu acea parte a mass media care a încercat să-l denigreze și să-i anuleze demersul.

În această noapte, Alex Cumpănașu a transmis un mesaj, care începe cu o mărturisire a disperării: ”Dragi prieteni, cinismul unor angajați ai statului român ne-au transformat viața într-un calvar”.

”Comunicatul de astăzi al INML și zvonurile halucinante din aceste zile cu privire la un eventual certificat de deces pe care l-ar fi eliberat sau presupusele analize finalizate de INML cu privire la rămășițele din lizieră atribuite "pe surse" Luizei sunt intoxicări și bătaie de joc la adresa tuturor”, declară Cumpănașu.

Evident exasperat, unchiul Alexandrei anunță un demers hotărât:


”Mâine, la ora 10:30, voi depune la ministrul Sănătății solicitarea dispunerii unui control de fond la INML, care să identifice aceste scurgeri halucinante de informații false dar și respectarea procedurilor administrative în procesul de comunicare publică sau a administrării expertizelor în funcție de competența corpului de control al ministrului”, anunță Cumpănașu.

Interesant este că Alex Cumpănașu avertizează că va ”tulbura” o altă grupare ocultă, pe care o numește ”o nouă mafie”.

”Știu că încep un nou front și tulbur o nouă MAFIE dar cred că a venit momentul ca fiecare instituție publică să se restarteze și să nu ne mai trateze ca pe niște numere când la mijloc este VIAȚA copiilor noștri”, a scris Alexandru Cumpănașu.

La fel de interesant este că din nou s-au înmulțit atacurile contra lui din partea unor personaje care, coincidență, au susținut ”Sistemul”.


Autor: Evan Răutu pentru ro.sputnik.md

Foto: 3dots.ro


Niciun comentariu

Un produs Blogger.