Header Ads

Klaus Iohannis a cerut demisia guvernului PSD după rezultatul de la alegerile europarlamentare

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut primele declaraţii după încheierea alegerilor europarlamentare şi a referendumului pentru justiţie. Declaraţiile şefului statului vin la scurt timp după ce au fost anunţate primele exit-poll-uri informează fanatik.roKlaus Iohannis a cerut demisia guvernului


Reamintim că referendumul a întrunit participarea necesară pentru validare, depăşind pragul necesar de 30%. Iată ce a spus preşedintele Klaus Iohannis:

“Participarea e senzaţională. Vă mulţumesc. Aţi dat un vot clar, un vot ferm, un vot care nu paote fi ignorat de niciun polician din România.
Referendumul a treut cu brio. Aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, justiţie dreaptă şi independentă, o bună guvernare pentru români şi România. Am avut sprijin din partea unor partide politice în felul în care am reuşit să mobilizăm alegătorii. Menţionez sprijinul PNL, am avut un sprijin consistent şi din partea USR-Plus, le mulţumesc.


Iohannis, dezlănţuit la adresa PSD


Din păcate, lucrurile nu au mers bine la votul din Diaspora. Le mulţumesc românilor care au avut răbdare, unii foarte multă răbdare. Cu toţii am votat pentru o Românie europeană. Nu pot să nu observ a doua oară că PSD şi-a bătut joc de români, mai ales de cei din Diaspora. Ruşine PSD!
La europarlamentare, rezultatele reflectă voinţa electoratului. PNL a luat un rezultat foarte bun, USR un rezultat faorte bun. PSD a obţinut un rezultat pe măsura realizărilor din 2 ani de guvernare. Este o cădere imensă. Nimic au făcut, nimic au primit. Asta arată cum văd românii această guvernare PSD eşuată. Acest accident al democraţiei care este guvernarea PSD trebuie să dispară în urma acestui rezultat. Guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate să fie interpretat în niciun alt fel. Închei pe o notă optimistă. Mulţumesc că aţi votat”, a spus Iohannis, la scurt timp după încheierea alegerilor.
Sursa: fanatik.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.