Header Ads

Halucinant, musulmanii îi cer reginei să se convertească sau să părăsească Marea Britanie!

Halucinant, musulmanii ii cer reginei sa se converteasca sau sa paraseasca Marea Britanie! Incredibilul s-a produs deja in Anglia, acolo unde musulmanii in numar tot mai mare ii cer Reginei sa se converteasca si treaca astfel la islam, sau in caz contrar sa paraseasca Marea Britanie, potrivit infowars.com.


Dintr-un imperiu care speria candva tot ce plutea pe oceanele lumii si aproape toate continentele, Regatul Marii Britanii a ajuns acum batjocura celor care nu pana mult timp in urma erau doar niste bieti imigranti in cautarea unei vieti mai confortabile, iar Anglia a facut greseala sa-si deschida larg portile, plina de bunavointa si de intelegere.

E drept ca sute de ani la rand Imperiul Britanic a infaptuit pana in cele mai indepartate colturi ale lumii o sumedenie de nedreptati, abuzuri, crime, jafuri, exploatarea fara mila, a scurs de resurse pana aproape de epuizare toate coloniile pe care a putut pune mana. Insa acum pare a se intoarce roata si imperiul incepe sa dezbine incet piesa cu piesa chiar de la interior.

Potrivit lui Alex Jones, musulmanii au sarbatorit atacurile teroriste efectuate la Londra, ba chiar mai mult decat atat, in euforia lor au cerut ca Regina sa se converteasca la Islam sau sa paraseasca Anglia. Cred ca nici macar nu mai are sens sa spunem cat de groteasca ni se pare aceasta situatie, care de multa vreme a inceput sa fie o adevarata stare de fapt pe strazile din Marea Britanie.

N-am crezut niciodata ca se poate ajunge pana aici, insa asta este acum Europa? La ce s-or fi gandit oare britanicii cand au auzit un asemenea ultimatum? Numai ei stiu cu adevarat, insa daca facem putin un mic exercitiu de imaginatie, cam ne inchipuim ce sentimente au trait.

Sursa: conspiratii.info

Niciun comentariu

Un produs Blogger.